Lataa...

Olemme valmiina palvelemaan

Alumiinituotteet ammattitaidolla

AluConstruction Oy on suomalainen, yksityisomistuksessa oleva yritys. Toimitilamme sijaitsevat Loimaalla. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia ja kestäviä täysalumiiniratkaisuja, jotka täyttävät vaativimmatkin tarpeet. Valikoimaamme kuuluvat ikkuna-, ovi- ja lasijulkisivuprofiilit. Takaamme, että yhteistyö kanssamme tuo lisäarvoa ja turvaa kaikkiin rakennuskohteisiin.

Miksi valita meidät?

Asiantuntemus
Meillä Loimaalla on vankka kokemus alumiinirakentamisen alalta jo Domuksen ikkunatehtaan ajoilta. Olemme alamme asiantuntijoita, tiedostamme roolimme ja ymmärrämme, että kokonaisuus toimii vain, jos me hoidamme työmme sovitusti. Ja sen me teemme

Kotimaisuus
Tuotteidemme laatu perustuu suomalaiseen käsityö- ja insinööriosaamiseen. Ymmärrämme pohjoisten olojen erityisvaatimukset ja olemme ylpeitä saadessamme tarjota Suomessa valmistettuja ikkunoita ja ovia.

Laatu
Korkea laatu on kaiken tekemisemme ajuri, suunnittelusta valmistukseen ja asiakasyhteistyöstä asennukseen. Tuotteemme ovat huippuluokkaa ja täyttävät korkeimmat laatustandardit. Suunnittelemme ja valmistamme ikkunat ja ovet käyttäjiä varten. Ne toimivat laadukkaasti ja luotettavasti vuosikymmenten ajan.

Räätälöinti
Tiedämme kuinka monitahoisia ikkuna- ja oviremontit sekä -asennukset ovat. Olemme sitoutuneet tarjoamaan yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja. Huomioimme asiakkaidemme kaikki tarpeet ja toiveet. Sujuviksi hiotut prosessimme helpottavat asiakkaidemme työtä.

Kokonaisvaltainen palvelu
Autamme kaikissa projektiin liittyvissä vaiheissa. Teemme työtä yhdessä niin oman alansa ammattilaisten, kuin rakennusten käyttäjienkin kanssa. Tiivis yhteistyö takaa sujuvan projektin etenemisen, aina suunnittelusta asennukseen. Tyytyväinen asiakas on tärkein käyntikorttimme.