Lataa...

Tuotteet

Meiltä löydät täysalumiinirakenteiset ovi-, ikkuna- ja lasijulkisivuprofiilit kaikkiin rakennus- ja saneerauskohteisiin. Valmistamme tuotteemme huippulaatuisista ALUPROF-järjestelmistä sekä kotimaisen eristyslasivalmistaja SELOYn laseista.

» Lue lisää

Tuoteryhmän kuva

Ikkunat ja ovet ulkokäyttöön

Meiltä saat laadukkaat ja ammattitaidolla toteutetut ikkunat ja ovet eri käyttötarkoituksiin.

Tutustu tarkemmin
Tuoteryhmän kuva

Lasiseinät- ja lasijulkisivut

Meiltä saat laadukkaat ja ammattitaidolla toteutetut lasiseinät ja -julkisivut eri käyttötarkoituksiin.

Tutustu tarkemmin
Tuoteryhmän kuva

Liuku- ja liukutaitto-ovet

Meiltä saat laadukkaat ja ammattitaidolla toteutetut liuku- ja liukutaitto-ovet eri käyttötarkoituksiin.

Tutustu tarkemmin
Tuoteryhmän kuva

Sisäovet ja sisälasiseinät

Meiltä saat laadukkaat ja ammattitaidolla toteutetut liuku- ja liukutaitto-ovet eri käyttötarkoituksiin.

Tutustu tarkemmin
Tuoteryhmän kuva

Palo-ovet ja paloikkunat

Erilaiset palo-ovi ja -ikkunaratkaisut estävät ja rajoittavat tulipaloa leviämästä rakennuksen eri tilojen välillä ja rakennuksesta toiseen.

Tutustu tarkemmin
Tuoteryhmän kuva

Savunpoisto- ja korvausilmaikkunat

Tuuletusikkuna- ja luukkuratkaisuilla saadaan rakennuksen savunpoisto ja korvausilma toimimaan tarpeen ja suunnitelmien mukaan.

Tutustu tarkemmin

ALUPROF-alumiinijärjestelmistä voidaan valmistaa monenlaisia ikkunoita, ovia ja lasiseiniä. Järjestelmän joustavuuden ja teknisten innovaatioiden ansiosta ratkaisuille voidaan määrittää tarkat vaatimukset toimivuudelle, esteettisyydelle, lämmöneristykselle, murronkestävyydelle, savunpoistolle tai palonkestävyydelle.

ALUPROFilla on yli 60 vuoden kokemus alumiinijärjestelmistä ja niiden kehittämisestä. Laaja tuotevalikoima on räätälöity vastaamaan nykyarkkitehtuurin tarpeita samalla kun ne täyttävät yhä tiukentuvien standardien ja määräysten vaatimukset tai jopa ylittävät ne.

SELOY on valmistanut eristyslaseja jo yli 25 vuotta. Yritys on sitoutunut vaadittua korkeampiin laatukriteereihin, ja sille on myönnetty Kiwan (* tuotteiden laadun ja turvallisuuden takaama eristyslasien FI-merkintä. SELOYn tuotteille myönnetään erityisen pitkä, 20 vuoden pöly-, kosteus- ja tiiveystakuu.

SELOY mahdollistaa myös erilaiset erikoisratkaisut, kuten älytuotteet. Tilojen näkösuoja voidaan toteuttaa on/off-laseilla, kerrostalon rappukäytävän tunnukset on mahdollista toteuttaa LED-valaistuina suoraan eristyslasiin tai sälekaihtimet erityslasielementtiin.

Me AluConstilla olemme asiantuntijoita yhdistämään nämä alumiinijärjestelmät ja lasiratkaisut. Autamme suunnittelussa, tarjoamme parhaat vaihtoehdot sekä valmistamme huippuluokkaiset tuotteet. Aina yksilöllisesti, luotettavasti ja ammattitaidolla palvellen. Kysy lisää myynnistämme.

(* Kiwa = yksi maailman suurimmista testaus-, tarkastus-, sertifiointiyrityksistä, entinen Inspecta)