Lataa...

MB-86N -ovet

MB-86N -järjestelmän ovi voidaan toteuttaa yksittäisenä ulko-ovena tai erilaisina parioviratkaisuina. Oveen voidaan yhdistellä myös erilaisia ikkunaratkaisuja esimerkiksi oven viereen tai yläpuolelle.

Ovi ja sen varusteet sekä ominaisuudet valitaan ja määritellään tapauskohtaisesti. Kokolasinen ovi voidaan jakaa esimerkiksi niin, että ovilehden alaosassa on umpiosa. Se voidaan toteuttaa joko oven sävyyn maalatusta alumiinilevystä tai maalaamattomasta RST-teräslevystä. Oven vetimet, ovipumput ja muut tarvittavat varusteet voidaan toteuttaa valmiiksi ja sisällyttää toimitukseen. Vaihtoehtoisesti ovi on mahdollista toimittaa ilman varusteita. Tällöin ne asennetaan myöhemmin työmaalla, esimerkiksi asennuksen yhteydessä lukkourakoitsijan toimesta. Valmistusvaiheessa huomioidaan tarvittavat varaukset ja koneistukset tilauksen mukaan, jolloin varusteiden asentaminen on mahdollisimman helppoa myös paikan päällä.

MB-86N -järjestelmä on kehitetty vastaamaan vieläkin tiukempiin energiatehokkuus- ja U-arvovaatimiin kuin MB-79N -järjestelmä. MB-86N -ovet voidaan valmistaa SI- tai SI+ -versioina, kuten MB-79 -järjestelmässäkin. MB-86N SI -version ovessa alumiiniprofiilien sisällä on eristettä ja SI+ -versiossa ovessa käytetään lisäksi erikoistiivistettä parantamaan oven lämmöneristävyyttä ja energiatehokkuutta.

MB-86N -järjestelmän oven U-arvo on jopa 0,9 W/(m²K) standardikokoiselle, kokolasiselle ovelle Si+ -version ratkaisulla. Oven todelliseen U-arvoon vaikuttaa oven koko ja valittu lasitus. U-arvoon vaikuttaa myös ovityyppi sekä oveen mahdollisesti liitetyt ikkunat.

Oven teknisiin ominaisuuksiin vaikuttaa käytetyt heloitus- ja lukitusratkaisut sekä mahdolliset lisävarusteet.

Testatun tyyppirakenteisen oven parhaimmillaan saavutettavissa olevat ominaisuudet:

Ilmanpitävyys: Luokka 4

Sateenpitävyys: Luokka E1350

Tuulenpaineen kestävyys: Luokka C5/B5