Lataa...

Lasiseinä- ja julkisivujärjestelmä Aluprof MB-SR50N HI+

Aluprof MB-SR50N HI+ -järjestelmä on nykyaikainen ja monipuolinen järjestelmä, jolla voidaan toteuttaa näyttäviä toteutuksia erilaisiin tarpeisiin.

Se soveltuu niin pienten kuin suurienkin lasiseinien toteuttamiseen, esimerkiksi asuinrakennuksien suuriin ikkunapintoihin, maisemaikkunoihin ja lasiseiniin. Järjestelmään voidaan liittää avattavia ikkunoita, ovia ja liukuovia sekä toteuttaa lasiseiniä myös sisätiloihin, terasseille ja valokattoihin.

Järjestelmä sopii erinomaisesti suurten rakennusten lasijulkisivujen toteuttamiseen, kuten toimitilarakentamiseen ja varastorakennuksiin. Toteutuksena voi olla nauhaikkunoita, porrastornien lasiseiniä tai vaikkapa liiketilojen lasijulkisivuja automaattiliukuovella ja Abloy-koneistolla. Järjestelmästä on mahdollista valmistaa myös paloluokiteltu rakenne.

Lasiseinäjärjestelmään on mahdollista valita pintalistoja laajasta valikoimasta. Niillä saadaan vaihtelua lasiseinän ulkonäköön vaikuttamatta lasiseinän muihin ominaisuuksiin.

Lasiseinät ja lasijulkisivut ovat itsekantavia, mutta ne tulee huomioida muussa suunnittelussa ja tuettava rakennusrunkoon. Toteutus suunnitellaan, mitoitetaan ja toteutetaan aina räätälöidysti.