Lataa...

Palo-ovet ja paloikkunat

Erilaiset paloturvallisuutta parantavat ratkaisut sisä- ja ulkotiloihin.

Erilaiset palo-ovi ja -ikkunaratkaisut estävät ja rajoittavat tulipaloa leviämästä rakennuksen eri tilojen välillä ja rakennuksesta toiseen.

Sisätiloissa voidaan käyttää esimerkiksi Aluprof MB-60E EI -järjestelmän tuotteita ja ratkaisuja. Järjestelmä tarjoaa ratkaisut sisätiloihin EI15- ja EI30-luokan rakenteisiin ja se on luokiteltu 13501-2+A1 -standardin mukaan. Järjestelmän ovista on mahdollista toteuttaa myös savutiiviitä S200 Sa -luokiteltuja ovia. Kun palo-ovia, paloikkunoita ja palolasiseiniä suunnitellaan ja valitaan sisätiloihin käytettäväksi, niiden soveltuvuus varmistetaan aina tapauskohtaisesti.

Ulkokäyttöön tarkoitettuja palo-ovia ja avattavia ikkunoita voidaan toteuttaa Aluprof MB-86EI ja MB-78EI -järjestelmistä. Näitä tuotteita koskee pakollinen palo-ovien ja avattavien ikkunoiden ulkokäytön CE-merkintä.

Ulkokäyttöön tarkoitetut kiinteät ikkunat voidaan toteuttaa MB-86Ei -järjestelmästä. Suurempiin ulkokäytön lasiseiniin löytyy ratkaisu MB-SR50N -lasiseinä- ja julkisivujärjestelmästä.

Paloturvallisuustuotteet räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Kysy lisää täältä.