Lataa...

Taloyhtiöille

Tervetuloa palveluidemme pariin! Valikoimastamme löytyy kattavasti täysalumiinituotteita, jotka sopivat täydellisesti taloyhtiöiden tarpeisiin. Erikoisalaamme ovat korkealaatuiset kerrostalojen sisäänkäyntien ovet, tyylikkäät lasiseinät sekä turvalliset ja toimivat porraskäytävän savunpoistoikkunat.

Miksi valita meidät?

Asiantuntemus
Meillä Loimaalla on vankka kokemus alumiinirakentamisen alalta jo Domuksen ikkunatehtaan ajoilta. Olemme erikoistuneet erityisesti taloyhtiöiden tarpeisiin. Ymmärrämme kokonaisvaltaisesti kerrostalojen erityispiirteet ja vaatimukset.

Olemme alamme asiantuntijoita, tiedostamme roolimme ja ymmärrämme, että kokonaisuus toimii vain, jos me hoidamme työmme sovitusti. Ja sen me teemme.

Kotimaisuus
Tuotteidemme laatu perustuu suomalaiseen käsityö- ja insinööriosaamiseen. Ymmärrämme pohjoisten olojen erityisvaatimukset ja olemme ylpeitä saadessamme tarjota Suomessa valmistettuja ikkunoita ja ovia.

Laatu
Korkea laatu on kaiken tekemisemme ajuri, suunnittelusta valmistukseen ja asiakasyhteistyöstä asennukseen. Tuotteemme ovat huippuluokkaa ja täyttävät korkeimmat laatustandardit (linkkinä > Materiaalipankki). Suunnittelemme ja valmistamme ikkunat ja ovet käyttäjiä varten. Ne toimivat laadukkaasti ja luotettavasti vuosikymmenten ajan.

Räätälöinti
Tiedämme kuinka monitahoisia ikkuna- ja oviremontit sekä -asennukset ovat. Olemme sitoutuneet tarjoamaan yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja. Huomioimme asiakkaidemme kaikki tarpeet ja toiveet. Sujuviksi hiotut prosessimme helpottavat asiakkaidemme työtä.

Kokonaisvaltainen palvelu
Autamme kaikissa projektiin liittyvissä vaiheissa. Teemme työtä yhdessä niin oman alansa ammattilaisten, kuin rakennusten käyttäjienkin kanssa. Tiivis yhteistyö takaa sujuvan projektin etenemisen, aina suunnittelusta asennukseen. Tyytyväinen asiakas on tärkein käyntikorttimme.

AluConstruction Oy on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia ja kestäviä täysalumiiniratkaisuja, jotka täyttävät taloyhtiöiden vaativimmatkin tarpeet. Takaamme, että yhteistyö kanssamme tuo lisäarvoa ja turvaa taloyhtiönne asukkaille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri teidän taloyhtiönne sisäänkäyntiin ja porraskäytävään. Yhdessä teemme visioistanne totta, ja toteutamme sekä toimivat että tyylikkäät ratkaisut. Tehdään kerrostalojen sisäänkäynneistä viihtyisämpiä ja turvallisempia!